Obiective

Obiectivele specifice ale proiectului:
  1. OS1 – Cresterea numarului de persoane din regiunea Sud-Muntenia informate si constientizate in vederea ocuparii pe cont propriu prin derularea unei Campanii de informare si constientizare a grupului tinta privind cultura antreprenoriala si oportunitatile de ocupare pe cont propriu prin infiintare de afaceri. Obiectivul specific va fi atins in cadrul activitatii A1. „Sustinerea accesului si participarii la formare antreprenoriala”. 
  2. OS2 – Dezvoltarea competentelor privind initierea unei afaceri a 460 de persoane din regiunea Sud-Muntenia prin sustinerea accesului si participarii la formare antreprenoriala. Obiectivul specific va fi atins in cadrul activitatii A1. „Sustinerea accesului si participarii la formare antreprenoriala”. 
  3. OS3 – Cresterea numarului de intreprinderi nou infiintate in scopul crearii de locuri de munca prin implementarea Mecanismului de finantare – BUSINESS START(UP). Obiectivul specific va fi atins in cadrul activitatii A2. „Implementarea Mecanismului de finantare - BUSINESS START(UP)”.
  4. OS4 – Dezvoltarea mediului antreprenorial din regiunea Sud-Muntenia prin infiintarea unui Club de afaceri si facilitatea unui serviciu suport de asistenta si monitorizare a planurilor de afaceri prin intermediul Platformei Business START(UP) APPLICATION. Obiectivul specific va fi atins in cadrul activitatilor A1. „Sustinerea accesului si participarii la formare antreprenoriala”, A2. „Implementarea Mecanismului de finantare - BUSINESS START(UP)” si A3. „Monitorizarea sustenabilitatii afacerilor finantate”.


Ultima modificare: luni, 26 martie 2018, 14:16